Olavi sydänmaanlakka wikipedia

Mielenterveyden keskusliitto – Wikipedia

Jäsenmäärä, 160 jäsenyhdistystä, joissa jäseniä yhteensä 17 305 (31.12.2018) ; Toiminnanjohtaja, Olavi Sydänmaanlakka ; Liittohallitus (2020–2023). Tarmo …

Olavi Sydänmaanlakka, katujen kunkku – Kotiliesi.fi

7.2.2014 — Olavi Sydänmaanlakka, 48, on näillä kulmilla kuin kotonaan. Paiskaamme kättä Kurvissa, Helsingin Sörnäisissä. On sellainen harmaa kevätpäivä.

Olavi Sydänmaanlakka, jos kuka uskoo uusiin alkuihin. Hän on nähnyt, kuinka elämä voi muuttua rankkojenkin vaiheiden jälkeen.

Syntymäpäiväsankari: Olavi Sydänmaanlakka – Yle Areena

Syntymäpäiväsankari: Olavi Sydänmaanlakka | Syntymäpäiväsankari | Yle Areena – podcastit

Lasten ja nuorten väkivallan ja huumeitten vastaisen työn sankari Olavi Sydänmaanlakka täyttää 47 vuotta. Toimittaja on Jukka Arvassalo. Siirry sarjan sivulle …

Kouvolan jengeistä aikuiseksi ja vähitellen Helsingin nuorten kriisityön johtajaksi kävi Olavi Sydänmaanlakan kehitystie. “Kaikessa tärkeintä on ihminen”, sanoo useaan kertaan palkittu läsnäolon lähettiläs vuosikymmenten ammattiauttajakokemuksen opettamana. Lasten ja nuorten väkivallan ja huumeitten vastaisen työn sankari Olavi Sydänmaanlakka täyttää 47 vuotta. Toimittaja on Jukka Arvassalo.

Ehdottomuus jäi nuoruuteen – Kirkko ja kaupunki

Nykyisin Olavi Sydänmaanlakka on Suomen Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtaja. Ennen sitä hän toimi HelsinkiMissiossa kriisityönjohtajana. – Olen tehnyt …

Olavi Sydänmaanlakka on vakuuttunut siitä, että ihminen tarvitsee ihmistä.

Mielenterveyden keskusliitto – Wikiwand

Wikipediasta ; Kotipaikka, Helsinki ; Jäsenmäärä, 160 jäsenyhdistystä, joissa jäseniä yhteensä 17 305 (31.12.2018) ; Toiminnanjohtaja, Olavi Sydänmaanlakka.

Mielenterveyden keskusliitto ry on mielenterveyskuntoutujien ja heidän läheistensä itsenäinen kansalaisjärjestö. Liiton perustivat mielenterveyspotilaat ja heidän läheisensä sekä uudistusmieliset ammattilaiset Iisalmessa Koljonvirran psykiatrisessa sairaalassa vuonna 1971. Korkeinta päätösvaltaa Mielenterveyden keskusliitossa käyttävät liiton jäsenet liittokokouksessa ja liittovaltuustossa. Liittokokous pidetään joka kolmas vuosi. Liiton toimintaa johtaa liittohallitus, joka on toiminnastaan vastuussa liittokokoukselle ja liittovaltuustolle. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja kahdeksan jäsentä. Liiton puheenjohtaja on toukokuusta 2017 Tarmo Raatikainen. Häntä ennen tehtävässä toimi Kari Tolvanen vuodesta 2014. Liiton toiminnanjohtaja on Olavi Sydänmaanlakka. Liitossa työskentelee noin 50 henkilöä kuudella paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Liiton kotipaikka on Helsinki ja toiminnan päärahoittaja on Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus. Mielenterveyden keskusliitto on SOSTEn jäsenjärjestö.

Kaunein sukunimi, jonka olet kuullut? | Aihe vapaa – Vauva.fi

Keskustelu – Kaunein sukunimi, jonka olet kuullut? | Aihe vapaa | Vauva

Satuin tuntemaan herra Olavi Sydänmaanlakan 1980-90-luvuilla. Sukunimi kaunis, mies ei. … http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Suomen_aatelissuvuista.

Nimetkää kolme HYVÄÄ aikuista miestä julkisuudesta

Nimetkää kolme HYVÄÄ aikuista miestä julkisuudesta – – Suomi24 Keskustelut

Marco Bjurström on periaatteessa positiivinen ja “hyvis” mutta se on niin puudelisoitu ettei sitä voi laskea. Marco menee jo nu-mieheyden puolelle räiskyvässä …

Elikkäs, ketkä miehet ovat kunniallisia, mukavia, sydämellisiä ja ns.

Olavi Sydänmaanlakka Kauhajoen surmista: “Kyllä tämä oli …

Olavi Sydänmaanlakka Kauhajoen surmista: “Kyllä tämä oli nähtävissä” – Suomenkuvalehti.fi

24.9.2008 — Hylsyjä Kauhajoen ampumaradalla 24. syyskuuta 2008. Olavi Sydänmaanlakalta Jokelan tapahtumat eivät ole päässeet unohtumaan hetkeksikään. Mihin …

Markus Raivio: Toipumisorientaatio

Toipumisorientaatio | Markus Raivio

Olavi Sydänmaanlakka, … ja siinä ovat mukana muun muassa mikrolainojen kehittäjä Nobel-palkittu Muhammad Yunus sekä Wikipedian kehittäjä Jimmy Wales.

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen, mielenterveystyö, kokeilukulttuuri, uudet ideat sekä toipumisorientaatio, Markus Raivio.

Keywords: olavi sydänmaanlakka wikipedia